top of page
Imoya_high_32.jpg

DIENSTEN OP

JOUW MAAT

Wanneer je in een assistentiewoning woont, betaal je bovenop de huurprijs een dagelijkse kost voor de service en diensten. Die diensten zorgen ervoor dat je geholpen wordt waar nodig en dat er naast een privé-woning genoeg ruimte is voor een sociaal draagvlak.

Wonen in Kasteelresidentie Ter Ham betekent dat je gebruik kan maken van:

  • De ontspannende wellness met infraroodcabine en jacuzzi.

  • De Sky-Lounge waar je een lekkere lunch kan nuttigen, een koffietje kan drinken of een gezellig samenzijn met familie kan laten doorgaan.

  • De Wash & Meet ruimte waar je jouw was kan doen en gebruik kan maken van de droogmachines.

  • De gezellige gemeenschappelijke tuin waar je een moestuin op ooghoogte kan terugvinden.

De dagprijs bedraagt 16 euro voor alleenstaanden en 21 euro voor koppels. Dit zorgt ervoor dat er steeds hulp is indien nodig. Enkele dagen per week is Ellen, onze woonassistente aanwezig om te kijken wie ze kan helpen. Indien nodig stelt zij een extra individueel plan op om in te spelen op de noden. Denk maar aan een boodschappendienst of kuishulp. Zij stelt voor elke bewoner een medisch dossier op zodat de gezondheidstoestand makkelijk op te volgen is. Ook wordt er animatie voorzien zodat er naast het bruisende centrum van Steenokkerzeel genoeg te beleven valt. Als bewoner van Kasteelresidentie Ter Ham krijg je bovendien voorrang indien je ooit naar een woonzorgcentrum in de buurt wil verhuizen.

senior_fitness_rekkers.jpg
bottom of page